fredag 10 juli 2020

Fredagen en härlig dag - håller tummarna för lördagen


Kära tennisälskare,

Finaldagen närmar sig med stormsteg och låt oss alla hoppas att nattens regn hinner gå över. Vi vaknar imorgon och ser hur det ser ut, första match senarelagd till 10.00. För senaste uppdatering om läget i turneringen kontakta Hannes (0733-663436).  

Fredagens spel var däremot en solskenshistoria och många spännande matcher avklarades. I grupp E visade Caap/Eklöf att de hade konserverat formen och tog hem gruppsegern. Med sig från gruppen fick de Berg/Fridholm som var mer samspelta än någonsin och lyckades knipa andraplatsen i en grupp med flera nya roliga bekantskaper. I andra förmiddagsgruppen var det dyrköpta segrar för Notklev/Ericsson och Gade/Kristoffersson som gick vidare genom där de trots haltande ben lyckades undvika haltande spel. Gade/Kristoffersson fick tyvärr lämna W.O till slutspelet och Kagevik/Sjölund tog deras plats efter storartade insatser inte minst i det Sjölundska familjederbyt mot Oscar och Gustav.

I eftermiddagens grupper var det tiebreaks som fällde avgörandena. I grupp G var det Lundström/Hargö som tog en viktig tiebreakseger mot Bjurström/Lundeberg och tog sig vidare som tvåa bakom Kagevik/Maxeby som i år siktar högre än de två raka semifinalerna från föregående år. I grupp H var det mesta mästarna Caap/Fredriksson som i årets första match blev ordentligt utmanade av bollvirtuoserna och kämparna Eklöf/Molander som ändå fick se sig besegrade i tie-breaket. Stärkta av en bra match vann de dock resterande matcher och gick vidare som tvåa.

Allt gott,

Hannes, Sverker och Bertil

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar