onsdag 8 juli 2020

Dan före dan


Kära tennisälskare,

Imorgon är det dags för den första bollen att gå över nät i årets Kejsaren Open. Vi hoppas att alla under våren haft möjlighet att både spela tennis och skaffa sig viss rutin kring smittskyddsåtgärder. Vi kommer att ställa ut handsprit och hotellet kommer städa toaletten två gånger per dag. Vi hoppas att alla självmant kommer hålla avstånd och ta ansvar för att det inte blir för mycket folk kring banorna.

Några som kommer vara på plats är Kakans café som där produktutvecklingsteamet Carl Jacob, Lovisa och Mariana har tagit fram världens kanske godaste smörgås, Kejsaren Open-mackan bestående av hembakt surdegsfralla, rökt skinka, ost och paprika för 25 kronor, 30 kronor med kaffe. Mackan förbeställs via sms till 0706496890. Självklart kommer även det övriga sortimentet av hembakta godsaker med bullar och kakor finnas på plats. Och nu över till vädret…

Väderprognosen pekar på osäkert väder ut på lördag men även prognosen är osäker än så länge. Vi siktar på att spela så mycket som möjligt men har söndagen som reservdag om det skulle visa sig att det inte går att slutföra på lördagen.

Ser framemot att ses,

Hannes, Bertil och Sverker

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar