måndag 13 juli 2020

Årets turnering - bara finalen kvar

Kära tennisälskare,
Årets upplaga av Kejsaren Open är nästan över sånär som på finalen och vi ska försöka sammanfatta turneringen lite. Det känns extra viktigt i år eftersom vi inte kunnat ha den tid för gemensam summering som banketten medför. Från oss i tävlingsledningen vill vi tacka alla som har deltagit på olika sätt för att få ihop denna turnering med spelare, coacher i alla former, sponsorer och initiativtagare. Trots regn, förseningar och för vissa förluster i otroligt jämna matcher var det bara glada miner och god stämning, det betyder mycket. Vi skulle vilja dela ut lite utmärkelser för att hedra vissa särskilda insatser i årets turnering.
·       Årets snyggaste – lag Maxeby/Kagevik som med matchande outfits och vackert spel drog publikens ögon till sig.
·       Årets kämpe – Tobias Notklev som trots skada gav allt för sin partner Axel Ericson där de tillsammans tog sig till kvartsfinal.
·       Årets tjejer – finns många att välja på i år och roligt med så många nya bekantskaper. Extra roligt med åttondelen mellan Cahp/Cahp och Ritzer/Gustavsson där båda lagen var mixade
·       Årets boll – Efter att ha räddat fyra matchbollar fick Ringborg/Engberg en matchboll med sig mot Caap/Sjölund. De försökte med allt, smashar, volleys och hårda baslinjeslag men Caap/Sjölund räddade på ett otroligt sätt alla försök och tog hem segern i bollen och sedan även matchen.  
·       Årets bollar – kom naturligtvis från Kejsaren Opens långvariga samarbetspartner och Sveriges bästa sportkedja Stadium. Stort tack!
·       Årets banor – stod Arkösunds tennisförening för och var nylagda till superfint skick.  Stort tack!
·       Årets trend – familjedueller. Lövgren, Lundberg/Lindh, Sjölund, Eklöf och Caap. Alla åt de frukost tillsammans på morgonen för att på dagen stå på olika sidor nätet.
·       Årets energikick – Redbull som sponsrat med energidryck
·       Årets kondis – årets lättaste utmärkelse, Kakans kondis. En stor glädje för alla att världens bästa kondis ligger i Arkösund och vill vara en del av Kejsaren.  Stort tack från oss alla! 
·       Årets smörgås – Kejsaren Open-mackan
·       Årets bubblare – familjen Sjölund som bjöd alla på champagne och jordgubbar. Precis som Wimbledon fast bättre då inte de har ostbågar till. Stort tack från oss alla!
·       Årets semi-finalister – Wille Sjölund och Adam Caap samt Juan Reyes och Christian Gonzalez.
·       Årets finalister – Hugo Fredriksson och Harald Caap möter Jens Caap och Bo Eklöf
·       Årets vinnare – det får vi reda på imorgon tisdag kl. 14.30 på Arkösunds centercourt.
Stort tack till alla för i år,

Hannes, Sverker och Bertil

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar