onsdag 10 juli 2024

Det närmar sig

Kära tennisälskare!

Det första uppkastet i årets Kejsaren Open börjar närma sig. I år visar väderprognosen på att det finns risk för regn. Vi tar aldrig ut en förlust i förskott men ha lite koll här eller kontakta någon om det blir förändringar i spelschemat. Hittills har det alltid löst sig med lite pusslande samt god inställning och flexibilitet från såväl spelare som supportrar.

Vi har också vissa förändringar i spelschemat. I den öppna klassen har lag som lämnat återbud ersatts av reserver och i damklassen blir det ett lag färre med en preliminär start kl. 09.00 istället. Uppdaterat schema finns här: SPELSCHEMA.

Det finns fortsatt plats på banketten för den som vill och nu är det fritt fram för samtliga att anmäla sig så ta med grannen, vännen och släkten så kör vi. Sista anmälan är idag onsdag till och görs till sverkercahp@hotmail.com där priset på 695 kr/pers swishas i samband med anmälan till Sverker Cahp på 0708465006. Vi har dubbelkollat och det krockar inte med fotbolls-EM då EM-finalen går på söndag. 

Ses vid banorna,

Anders, Bertil, Hannes, Sverker och Victor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar