torsdag 20 juni 2024

Lottning och bankettinfo

Kära tennisälskare, sommarminglare och övriga Arkösundsentusiaster!

Våren och försommaren har sprungit iväg och lika plötsligt som en stoppboll signerad Carlos Alcaraz är det nu endast tre veckor kvar till starten för en av sommarens verkliga höjdpunkter – Kejsaren Open anno 2024!

Tennisen har nu lottats och vi kan glatt meddela att vi har gruppspel i både damklass och den öppna klassen. Vi har två starka startfält och kan se framemot många fina tennismatcher. För er spelare ser vi gärna att ni bekräftar med vändande mail att ni har tagit del av lottningen och är lika taggade som en rosenbuske. Lottningen finns på denna länk: SPELSCHEMA. Förutom dagens första matcher är samtliga tider ungefärliga då vi kör tills ett par har vunnit och inte på klocka. Vid osäkert väder kan det också bli förändringar i spelschemat. I den öppna klassen har vi fortsatt ett par reserver så hör av er om ni får förhinder.

Glädjande information är att Sixtens cafe kommer att återvända till banorna och förgylla tillvaron för både spelare och åskådare med fantastiskt fika. Ett stort tack till Sixtens säger vi från tävlingsledningen!

Banketten är en lika självklar del som spelet i Kejsaren och vi kan stolt presentera årets upplägg. Den börjar lördagen 13/7 kl. 18.30 med fördrink på terrassen och därefter följer en tvårätters middag med varmrätt och dessert samt ett glas vin. Där menyn består av grillad kalventrecote, tomat fylld med citron, sparris, marconamandel och jalapeno, rödvinsås, örtsmör och svensk färskpotatis efterföljt av en vaniljbavaroise med svenska jordgubbar, rostad sockerkaka och lemon curd. Anmälan görs till sverkercahp@hotmail.com där priset på 695 kr/pers swishas i samband med anmälan till Sverker Cahp på 0708465006. Anmälan blir giltig först efter mottagen swish. Ange namn samt ev. allergier till samtliga personer som anmäls. Det är begränsat antal platser så spelare med respektive har förtur till 27:e juni.

Vi passar också på att önska alla en trevlig midsommar så ses vi vid banorna!

Anders, Bertil, Hannes, Sverker och Victor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar