fredag 12 juli 2024

Dags för slutspel - grattis till Anna och Elisabet som vann damklassen!

Kära tennisälskare,

Dagen vi alla har sett framemot är här. Efter två fullspäckade dagar med tennis är det dags för slutspel. Slutspelsträdet finns på länken: SPELSCHEMA där ni även kan se resultatet för dagarna, tips scrolla höger.

Vi har även genomfört ett fantastiskt gruppspel i damklassen där Anna Edebo och Elisabet Wahrby segrade framför Anna Ekerling och Sara Ringborg på andra plats. De kom också överens om att låta gruppspelsresultatet gälla som slutplacering så vi gratulerar Anna Edebo och Elisabet Wahrby till deras första inteckning i Kejsaren Open-pokalen.

Vi är många som njutit av Småkakornas underbara café och de kommer även på lördagen.

Inför banketten vill vi också påminna om att den börjar 18.30 på terassen på hotellet. Varmt välkomna till en trevlig kväll!

Ses vid banorna,

Anders, Bertil, Hannes, Sverker och Victor

torsdag 11 juli 2024

Torsdagen är över med tennis och fika i världsklass

Kära tennisälskare,

Det verkar som att både vädergudar och tennisgudar är med oss. Torsdagens grupper kunde spela under perfekta förhållanden och bjöd tillbaka på många läckerheter på banorna. De första åtta paren kunde därmed gå till slutspel, för resultat se länk, SPELSCHEMA.

Även imorgon ser det ut som att vi kan se framemot bra väder och fantastisk tennis. För att inte tala om Småkakornas Café som kommer tillbaka efter en väldigt uppskattad första dag med bland annat mackor, dumlekakor och bullar i världsklass.

Välkomna till fredagen på Kejsaren Open!

Anders, Bertil, Hannes, Victor och Sverker

onsdag 10 juli 2024

Det närmar sig

Kära tennisälskare!

Det första uppkastet i årets Kejsaren Open börjar närma sig. I år visar väderprognosen på att det finns risk för regn. Vi tar aldrig ut en förlust i förskott men ha lite koll här eller kontakta någon om det blir förändringar i spelschemat. Hittills har det alltid löst sig med lite pusslande samt god inställning och flexibilitet från såväl spelare som supportrar.

Vi har också vissa förändringar i spelschemat. I den öppna klassen har lag som lämnat återbud ersatts av reserver och i damklassen blir det ett lag färre med en preliminär start kl. 09.00 istället. Uppdaterat schema finns här: SPELSCHEMA.

Det finns fortsatt plats på banketten för den som vill och nu är det fritt fram för samtliga att anmäla sig så ta med grannen, vännen och släkten så kör vi. Sista anmälan är idag onsdag till och görs till sverkercahp@hotmail.com där priset på 695 kr/pers swishas i samband med anmälan till Sverker Cahp på 0708465006. Vi har dubbelkollat och det krockar inte med fotbolls-EM då EM-finalen går på söndag. 

Ses vid banorna,

Anders, Bertil, Hannes, Sverker och Victor