söndag 17 juli 2016

Bertil Berg och Petter Cahp - Mästare i Kejsaren Open

Hej!

Den första upplagan av Kejsaren Open är nu avslutad i strålande stil. Slutspelsdagen var full av välspelade och spännande matcher från åttondel till final. Till slut fanns endast två av 32 par kvar i turneringen. Bertil Berg och Petter Cahp hade slagit Reyes/Gonzalez. En kostsam seger där Bertil redan på uppvärmningen sträckte vaden men fortsatte bragdartat under semi och final. Jens Caap och Bo Eklöf hade i sin tur slagit Ringborg/Sjölund i den andra semin. I finalen lyckades Caap/Eklöf komma segrande ur ett jämnt första set med 7-5. Berg/Cahp knöt nävarna och kammade hem andra setet med 6-3. Den stora publiken hamnade i extas över att få se ett supertiebreak avgöra turneringen. Det var matchbollar åt båda hållen innan till slut Berg/Cahp slog in bollen till 14-12 och avgjorde en fantastisk match. Stort grattis till segrarna för en väl genomförd turnering!

Finalisterna fr. v.: Petter Cahp, Bertil Berg, Bo Eklöf och Jens Caap

Storpublik till finalen


Kvällens bankett på Arkösunds hotell blev en härlig avslutning med god mat och trevlig stämning. De med krafter kvar i benen svängde sina lurviga ute på terrassen efter middagen.

120 glada gäster på tennisbankett


Vi är från organisationskommittén väldigt glada över den första upplagan av Kejsaren Open. Tack till er alla som gjort turneringen möjlig. Alla spelare och fans för intresse och glädje. Arkösunds tennisförening som har låtit oss ha turneringen på deras banor. Stadium som har sponsrat med bollar. Arkösunds hotell för en trevlig bankett. Kakans konditori som har varit fantastiska och servat med bullar och kaffe i världsklass. Dessutom alla ni som har ställt upp med allt från stort till smått. Stort tack till alla!

Nu hoppas vi att ni får en trevlig sommar och att vi ser alla tennisälskare, bullfantaster och sociala lejon vid banorna nästa sommar!


Bertil, Hannes och Sverker

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar